středa 27. února 2013

Kytky, knížka a klubíčko aneb YARN ALONG 29

 Před časem mě na blogu Small Things zaujal nápad propojit pletací klubíčka s příběhy.

Ginny ze Small Things k tomu poznamenává: Two of my favourite things are knitting and reading, and the evidence of this often shows up in my photographs. I love seeing what other people are knitting and reading as well. So, what are you knitting or crocheting right now? What are you reading?
Tak jsem si řekla, proč to nezkusit, a ke klubíčku a knize jsem ještě přidala kytky, když tohle je přece jen zahradní blog. Koneckonců originální YARN ALONG stejně nedokážu pořádně přeložit...

-----------------------------------------------------------------------------------------

Knížka: Schovává se někde pod klubíčky... Kamila Míková: Prababiččin klobouk. Pohádky, které napsala a vydala kamarádka Kamila.

Klubíčko: Zase ELIAN nicky, zase stejné barvy v jiných kombinacích, zase obrovská granny, tentokrát však pro naši Hanu. Trochu to přeháním s tou rozpracovaností, ale zase na druhou stranu mám radost, jak se mi ty barvy pod rukama střídají, zatímco venku je khaki počasí.

 Kytky: V pravém rohu kousíček stálezelené zeleně.


6 komentářů:

  1. Moc pěkné..mám prosím dotázek -jak je ten Elian silný? dost silný na hřejivou deku? :-) nebo je to spíš letní záležitost...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kateřino, tenhle Elian je spíš slabší (ovšem já dost utahuju), tak jaro či podzim. Je to příjemná zcela nekousavá příze akaorát pro miminka :-) Ale když jsem háčkovala tu poslední deku, bylo mi pod ní docela teplo:-) :-) :-) Napsala jsem si o ni do Galanterie Mariana, kus za 33 Kč včetně DPH - v kamenné prodejně to stojí víc.

      Vymazat
    2. Můžu ještě jendou - kolik klubek padne na takovou průměrnou deku (180x120cca)? Mám zkušenost jen s Ladou z Vlnapu. Dík!

      Vymazat
    3. Kateřino, bohužel nevím. Nezačínala jsem s klubky, ale vždycky se zbytky klubíček a pak jsem přikupovala a přikupovala... Obě deky jsou už u svých miminek, tak je nemůžu zvážit a předtím mě to nenapadlo :-( Zkusím zvážit tu novou granny, až se doberu nějakého zvážitelného rozměru - po víkendu budu nejspíš moudřejší.

      Vymazat