neděle 2. května 2021

Deset let

 

Blog má desáté narozeniny.

Zahradě je letos osmaosmdesát, moje třináctá sezona a zároveň Honzova druhá. Hybatelem se stává čím dál víc on.

Na zdi visí dědečkův plán zahrady z roku 1933 a ta kytka v rohu je nejspíš ještě mnohem starší: středomořská myrta může pocházet z konce osmdesátých let 19. století.

Nevěřila bych, že vydržím psát deník/nedeník takhle dlouho, a ještě k tomu na internetu... Vzhůru do dalšího roku!

Právě dnes by dědečkovi bylo 117 let.

15 komentářů:

  1. Blahopřeji a ať se nadále daří Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I was searching for loan to sort out my bills& debts, then i saw comments about Blank ATM Credit Card that can be hacked to withdraw money from any ATM machines around you . I doubted thus but decided to give it a try by contacting { cyberhackingcompany@gmail.com} they responded with their guidelines on how the card works. I was assured that the card can withdraw $5,000 instant per day & was credited with$50,000,000.00 so i requested for one & paid the delivery fee to obtain the card, after 24 hours later, i was shock to see the UPS agent in my resident with a parcel{card} i signed and went back inside and confirmed the card work's after the agent left. This is no doubts because i have the card & has made used of the card. This hackers are USA based hackers set out to help people with financial freedom!! Contact these email if you wants to get rich with this Via: cyberhackingcompany@gmail.com ..    

      Vymazat
  2. čím jsem starší, tím víc cítím, jak důležité je vědět, kde má člověk kořeny. Je to u Vás nádherné, dědeček by měl radost. Zachovali jste všechno, co šlo. paráda. Zdraví Lenka

    OdpovědětVymazat
  3. Je to krásných deset let, tak ať se daří nadále zapisovat, jak "stará" zahrada mládne.
    Hezké dny, naplněné radostí.

    OdpovědětVymazat
  4. Predávanie štafety má stále dojme, myslím, že aj dedko je spokojný. Dědečkovej záhrade a jej obyvateľom prajem krásne roky.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to dárek k narozeninám posílám ve formě slov. Posílám veliké gratulace !!! A ať se to tu články jen hemží, protože to je radost číst :)

    OdpovědětVymazat
  6. Blahopřeji ke kulatému obdivuhodnému 10. výročí. Jen.. neutekl ten čas od posledního výročí nějak rychle? ;-) Přeji Tobě, Tvojí rodině i zahradě zdraví a svěžest do dalšího roku. Petra, Brno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uteklo to strašně rychle, Peti! A to se ten covid přitom hnusně táhl/táhne/bude táhnout... Je to víc než rok, co jsme se viděly - nebo to bylo předevčírem? Držte se! A na shledanou v lepších nebo aspoň nějakých časech :-D

      Vymazat
    2. Velice se těším, až si spolu zase dáme čaj nebo kávu a popovídáme si. Petra

      Vymazat
  7. Na rovinu říkám, že mě tahle myšlenka blogu naprosto učarovala. :) Nedávno jsme zrovna s prarodiči řešili, co bude s jejich domem a zahradou, až tady nebudou. Táta se strejdou to moc nechtějí, tak oslovili mě. Je to krásná velká zahrada se statkem. Nově zrekonstruovaný interiér, ale kvůli tomu bych to nechtěl. Spíše se mi líbí přesně to udržení odkazu, kdy naše rodina v té vesnici bydlí už přes dvěstě let ve stejném domě, ale když by se dům prodal, tak se ta linie přetrhne. :) Inspiruji se u vás a budu vás určitě dál sledovat. Děkuji! :)

    OdpovědětVymazat