sobota 29. září 2012

Medvěd má svátek

Včera jsme trhali jablka, jablka, jablka, mnoho jablek. Dnes jsme sbírali jablka, jablka, jablka, mnohem víc jablek. Do stromů i do jablek svítilo sluníčko, ale pak se přihnaly z Německa mraky a přinesly midsomerskou mlhu: je podzim.








Můj plyšový medvěd oslavil minulou sobotu 45. narozeniny a dnes slaví svátek, protože se jmenuje hezky archandělsky Michal. A nesmíme zapomenout: medvěd Michal zdraví kolegu Ošoupánka z Pondělí.





5 komentářů:

  1. Jó, a až tohle uvidí medvěd z Kohouťáku (http://rooster-hill.blogspot.cz/2011/06/pamatecni.html) nebo třeba od Dáši (http://dasac-dasac.blogspot.cz/2011/06/medved-po-mame-pro-z-janu-z-httprooster.html), to bude medvědí sejšn jedna radost:o))) Taková virtuální sice, ale ňuchňavá. Michalovi vše nej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, ti medvědi tedy jsou!
      Manžel má taky jednoho takového plešouna, a jestli se jednou (už aby to bylo!) prokoušu tou naší zakrámovanou dvojpůdou, třeba tam ještě někde narazím na maminčina medvěda - a to teprve budou medvědi zírat, moje maminka je ročník 1941, tedy její medvěd jest medvěd válečný :-)

      Vymazat
  2. Petka, I love your apple photos! What do you do with so many? (the Google translator isn't too good!). Is your teddy's name Michael? (I know today is St. Michael's feast.)A late Happy Birthday to him.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lisa, yes, my teddy's name is Michael. It's an old teddy bear, I got this teddy bear for my birthday when I was a kid.
      This year we have a lot of apples. Yesterday we brought 174 kg of apples to the store, they are apples to produce cider. Our neighbors do not have apples, we will do an exchange :-)

      Vymazat
  3. love all those apples. we are going apple picking next weekend. :)

    OdpovědětVymazat