středa 29. května 2013

Knížka, klubíčko a kytice aneb YARN ALONG 42

Knížka: Laurence Sterne: Život a názory blahorodého pana Tristama Shandyho. Sternovy nekonečné digrese byly během státních maturit skutečně velmi, velmi, velmi povzbuzující.

Kytice: Díky!

Klubíčko: Hotovo. Skóre: během dvou týdnů vyzkoušeno celkem jednasedmdesát maturantů (plus miliony hodin různého poposedávání, schůzování, čekání, poradování a jiných a podobných ztrát času), uháčkovány dva plédy a přečtena třetina Shandyho a téměř půlka Robinsona od Daniela Defoea, nikoli J. V. Plevy.

Inspirace: Ginny ze Small Thinks



4 komentáře:

  1. Blahopřeji k zdárnému finiši( s Tonckem na klíně:-) ).Kytice je krásná a ty barvy plédů! A teď nevím, jestli se píše plédů nebo plédú , jestli to není nějaká vyjimka,hází mi to chybu, ale snad nedostanu za pět ..:-) ) Jdeme se ven zahrabat do písku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plédů :-) I když jsem měla spíš napsat šálů, poněvadž ten v podzimních barvách má do plédu daleko. Těším se, že o víkendu ze sebe ten maturitní měsíc a stres konečně setřesu a budu mít zase na rok pokoj.

      Vymazat
  2. Blahopřeji k přežití:-) Jinak šály jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Kateřino. Brzy ovšem budeme mít doma přešálováno... Budu muset vymyslet buď odbytiště, nebo změnit sortiment :-)

      Vymazat