středa 28. listopadu 2018

Už zase háčkuju přes kaluže aneb YARN ALONG 232


Našla jsem včera tuhle nedokončenou deku a zkouším háčkovat. Chvíli to jde. Takže super.

Háček jsem si půjčila z cípatého šátku, velikost kupodivu klapla.
Kde vězí moje škatule se všemi ostatními háčky, Bůh suď...

5 komentářů:

  1. To jsem ráda, že už to jde alespoň po chvílích! Jak jste daleko s domem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, chybělo mi to - i když nekonečné sbírání shnilých jablek ve staré trávě má podobné terapeutické účinky :-D
      V domě máme z velké části vyklizeno, půda nad stodolou nás ještě čeká. Také došlo na drobné demolice, ale nic zásadního s dispozicí nechystáme. V tuhle chvíli přesouváme sem a tam původní nábytek, snad se nám pro některé kousky podaří najít u někoho nový domov, strašně nerada bych něco roztloukala. Příští týden se Honza chystá na sádrokarton v přízemí, nějaký nájemník-chytrá hlavička jím obložil kamenné zdi, takže budeme likvidovat rozsáhlou penicilinovou farmu :-D A po Novém roce přijde na řadu elektrika a pak už to snad bude svištět (hahaha).
      Nechystáš se v adventu na Šumavu, že by ses (byste se) stavila/i na kafe?

      Vymazat
  2. Petro, budete tam druhou adventní neděli? Jedu plést do Zdíkova a v neděli pro mě přijede Stanislav, stavili bychom se rádi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by šlo :-) V sobotu před druhou adventní bych chtěla jet do Brna, ale v neděli dopol. budu zpátky, pokud se nic nepředvídaného nepřihodí. Přijeďte, těším se!

      Vymazat
    2. Hurá, hurá, hurá, uvidíme se v sobotu! Moc se těším, dlouho jsme se neviděly. Vezmu šátek, háčkovaný dle Tvého kurzu "U Koníčka", háčkovala jsem ho půl roku, ale "už" je od listopadu hotový. Petra

      Vymazat