úterý 15. listopadu 2016

Ambulantní dovolená


Máme s mužem plány.
Žádná rodina.
Žádná zahrada.

Zato výlety, možná sauna, možná bazén (ne, vířivka ne), docela určitě ne pracovní telefonáty. Knížky (můj stále nerozbalený narozeninový balíček, jo, všechno přečtu, Berruško!), staré fotky, možná drobet kreslení, ale docela určitě háčkování.

Takže v následujících dvou týdnech na blogu buď budu, nebo nebudu. Což pokrývá v dohledné vzdálenosti celý vesmír...

Na fotografie jsme my dvě stejně staré sestřenice, náš varnsdorfský děda a můj kudrnatý táta. Kamenický Šenov, asi rok 1971. 


12 komentářů:

  1. To zní báječně!! Užij si to!:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kateřino, muž skutečně vypnul telefon (aspoň pro dnešek :-), ale moje práce je zrádná potvora a pronásleduje mě všude (všude!). Přesto si po všech vyklízecích, rekonstrukčních a stěhovacích (jedno mimino sem, dvě zpátky :-)) manévrech hodlám následující dny užít co nejvíc. Příští rok bude taky pěkně vypečenej :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé plány! Ať se vám zadaří.

    OdpovědětVymazat
  4. Is that you in the sweater? You are walking on some beautiful rocks. It looks like you have some hand-dyed wool to crochet and fascinating books to read. I watch your blog always!

    OdpovědětVymazat
  5. Becky, the sweater that's my cousin Kamila. I have a hat, and I stand on the right. The rock is very special:https://cs.wikipedia.org/wiki/Panská_skála.
    The wool is Malabrigo. These books are a little treasure :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Odpočinek Vám moc přeji. Užijte si jej.
    Prosím, jaká Malabrigo příze je to horní přadeno?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obě jsou Mechita, přičemž ta modrá (co je ve skutečnosti víc do fialova) je 883 SHERI a ta druhá trochu do růžova je 889 MUSAS.

      Vymazat
  7. I když se naše fyzické schopnosti mění, naše láska k našemu zahradnímu jezírku zůstává nezměněna. Ačkoliv už nemohu tolik pracovat na zahradě a na kolena si už moc nepočkám, stále si ráda posedím u jezírka a pozoruji jeho krásu. Je to pro mě místo klidu a odpočinku, a jsem vděčná, že ho máme. S manželem si zde užíváme důstojné stáří a krásné okamžiky spolu.

    OdpovědětVymazat