pátek 13. června 2014

Revamp. LOVE! (5)

Kéž by všechny mé kurzy měly takto hmatatelné výsledky!

Praktické využití se sice limitně blíží nule, ale jinak paráda. Mouchy časem (možná) vychytám a ve volných chvílích nad háčkem popřemýšlím, co by se dalo s takovými vyšívanými kousky podniknout...

Každá rada dobrá :-)



12 komentářů:

  1. Ja by som si ich vedela predstavit na taskach - ako aplikacie. Z tej prvej by kludne mohla byt aj cela taska, z takej latky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kurz mám taky za sebou, ale takhle plodná jsem teda nebyla :) Líbí se mi to moc všechno!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, to bude tím, že nic moc nepěstuju - až začnu, nezbude na takovéhle legrace tolik času. Kurzík se mi ohromně líbí, jsem ráda, že jsem se přihlásila.

      Vymazat
  3. Krása! Já jsem si takhle vyšila romantickou záložku do knížky, vystřihla obdélník ze starých riflí, vyšila barevné kytičky, sešila strany k sobě a na konci mám ještě šňůrku barevných korálků, která z knížky visí. A jinak určitě z toho půjde aplikace na látkovou tašku nebo polštář. Hezké tvoření!
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Petruš,
    je to parádní...
    No já bych to použila jako aplikaci a obháčkovala!!
    Co jiného mne může napdanout!!!! :o))))
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  5. To je krása!!! A na tom kurzu se to tak krásně naučí všichni? Držím jehlu jako prase kost a chci taky tak krásně vyšívat :-). Simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naučily jsme se to všechny. Slečna lektorka nás ani nemusela mlátit dřevěným metrem jako moje nebožka industriální učitelka na penzi v roce 1973 :-D

      Vymazat
    2. Nás mlátila v první třídě i ta literní. Vyšívat nás neučila, to bylo pod její úroveň, to mě naučila maminka. Nicméně hned ve druhé třídě přišly ruční práce a tam nás paní učitelka naučila kdeco. To dneska fakt chybí a je to škoda.

      Vymazat
  6. Lemem rozšířit na potřebnou velikost, ušít zadní stranu a luxusní polštáře, jaké nikdo nemá.

    OdpovědětVymazat
  7. Hmm... ale pěkně to vypadá:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Petro, vždyť je nemusíš využít hned. Přijdou vnoučata ..... všechny výšivky se dají našít na peřinky, hračky, mošničky ... jako když je najdeš.

    OdpovědětVymazat