sobota 17. dubna 2021

Z posledních deseti dnů

Nějak mě ta zima dvacetkrát denně přestala bavit. Takže rozsypané střípky uplynulých deseti dnů. Dnes lockdown, den 180, asi.

Kluci na týdenních prázdninách: horolezení při kácení v lesíku, bunkr u studny (nebo iglú?) z větví  zkopicované lísky.
Jáma u Velíšků.
Hodina motání klubíčka na zahradě, když zrovna nechumelilo.
Sníh. Furt nějaký nový.
Mladší knihovník v knihovně: Ještě jste si nepůjčili žádnou dětskou knížku! Dětský knížky máme tady!

A konečně jsem ostříhala živý plot z obou stran, ovšem zcela mimo záběry. Stromky ovšem jen ze dvou třetin...









3 komentáře:

  1. To je nádhera! Na té první fotce mě strašně zaujaly ty krásné kamenné sloupy u vchodových dveří! Takové si také chceme udělat u našeho malého rodinného domku. Už jsme si snad vybrali a nakoupili všechno potřebné vybavení. Snad si s tím manžel poradí sám! Já bych teda netušila, co dělat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s tím mám zkušenost, tak kdybyste chtěla, klidně pomůžu. Dělal jsem to u známých jedno léto a teda nezvládl jsem to úplně sám, ale určitě bych mohl poskytnout rady typu na co si určitě dát pozor a podobně :) protože to není úplně sranda. Zatím se realizuju na ostatních, protože nemám vlastní barák, ale plánujeme jako rodina koupit nejspíše odtud dvougenerační, takže tam budu mít práce až až.

      Vymazat
    2. I was searching for loan to sort out my bills& debts, then i saw comments about Blank ATM Credit Card that can be hacked to withdraw money from any ATM machines around you . I doubted thus but decided to give it a try by contacting { cyberhackingcompany@gmail.com} they responded with their guidelines on how the card works. I was assured that the card can withdraw $5,000 instant per day & was credited with$50,000,000.00 so i requested for one & paid the delivery fee to obtain the card, after 24 hours later, i was shock to see the UPS agent in my resident with a parcel{card} i signed and went back inside and confirmed the card work's after the agent left. This is no doubts because i have the card & has made used of the card. This hackers are USA based hackers set out to help people with financial freedom!! Contact these email if you wants to get rich with this Via: cyberhackingcompany@gmail.com ..    

      Vymazat