středa 26. listopadu 2014

Klubíčka, knížka a nejlepší obrana aneb YARN ALONG 115


Klubíčka: Šála ELIAN NICKY. Aspoň dva metry, mami...

Knížka: Veliké pokušení v některých knihkupectvích číhá na nastávající babičku, achjo. Jako bych nevěděla, co ty potvory knížky umějí! Koupíte jednu, a než ji donesete domů, v tašce se rozmnoží, další a další generace se pak rozlézají po policích a postupně vás vytlačují, vytlačují, až vás vytlačí...

Nejlepší obrana: ... je útok. A tak jsem vystěhovala jeden menší regál s knihami a uvolněné místo obsadily jehly, nitě, látky, odstřižky látek a pořádné krejčovské nůžky - to kdyby se knížky chtěly pod rouškou šera vrátit!

Inspirace: Ginny ze Small Thinks



6 komentářů:

  1. No a nejenom na nastávající babičku. U más byl léta jeden takový krásný Vánoční zvyk. Já a sestra jsme každý rok dostaly pod stromeček jednu či dvě knížky. Naši to dodržovali spoustu let. Pak nějak přestali ale posledních několi Vánoc opět začali. Většinou se trefí. Knížky jsou zábavné a krásně se čtou. Já jsem tento krásný zvyk obnovila, když malé byly dva roky. Od té doby děti dostávají každé Vánoce od Ježíška knížku. Není tomu jinak i letos. Koupila jsem jim krásnou knížku 365 minipohádek do postýlky. Jsou to krátké pohádky na večerní uspávání. Už se těším, až 1.ledna začneme knížku číst.
    Šála má nádhernou barvičku.
    Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je krásný zvyk, dostávat k Vánocům JENOM jednu nebo dvě knížky :-) My si s manželem už řadu let říkáme, že letos fakt ani jednu, a stejně tam jsou...

      Vymazat
  2. My jsme si jednou všichni dohromady nadělili 64 knížek pod jeden stromeček .... byli jsme čtyři, máma, táta a my dvě sestry :)

    Petro, ještě nutně potřebuješ Velikonoční knížku a Kozí knížku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky mi chybí medvěd Flóra :-) A určitě koupím Johana.

      64?! Uááá! Zachraň se, kdo můžeš! To jsme žabaři, myslím, že jsme to nikdy přes deset kousků na jednoho čtenáře nevytáhli.

      Vymazat
  3. Od Terky Říčanové vyšla mimo výše zmíněné už i psí knížka. Máme všechny. Její ilustrace nás mimořádně baví. Já včera nechala v knihkupectví celej majlant. Ještě že máme po té zabijačce. Hlady neumřeme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Psí knížka není marný název :-) Kouknu i po ní...

      Vymazat