úterý 6. února 2018

V oukeji


Dnes svítilo celé odpoledne slunce, a tak jsem pobíhala po zahradě a po lesíku a sbírala větve a větvičky. Naše stromy si nás prostě předcházejí a házejí nám otop přímo do náruče.

Vtom jsem zahlédla pana K., našeho pětaosmdesátiletého souseda. Je to docela fuška, protože pan K. chodí v lesnickém a s únorovou zahradou barevně víceméně splývá.

Zamávala jsem na něj: Tak co?
Jsem nasranej, zakoulel očima. Taky jste nasraná, nebo jste to už rozdejchala?
Pokrčila jsem rameny: Tak i tak.
Pěkně nám ten rok začal, jen co je pravda, zavrčel pan K. Ale dal jsem si předsevzetí: Jeho přežiju! Takže jsem vlastně v oukeji.

Tak jsem taky v oukeji.





8 komentářů:

  1. To teda máš super souseda... :)
    pěkný večer
    db

    OdpovědětVymazat
  2. Pan K. je známej drsoň. Miluju jeho slovník. Bravurně se pohybuje celým spektrem jednotlivých vrstev naší mateřštiny a neváhá kombinovat korektní spisovnou s puberťácky aktuální :-D To je tím internetm :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Já chci taky takového sousedáááá, prosím.... zn. severní Morava :) A být v okukeji.. moc hezky zaznamenáno Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme prima sousedy, bez ohledu na politické preference :-) Ovšem pan K. je nejvíc v oukeji. Každého osmého května vyvěsí velikou americkou vlajku, i když teď, co koumouši odnaproti se odebrali k Marxovi, už tento akt nedoprovází hlasitými komentáři :-D

      Vymazat
  4. Ú ž a s n ý s o u s e d !!!!
    super motivace

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je vtipné! :-) A to se říká, že starší lidi volí Vyvítekoho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na plotě nám nejprve visel Fischer, následně Drahoš, ale kdyby tam někdo za našimi zády pověsil Vyvítekoho, paní K. by odhodila francouzské hole a vylezla na plot, aby ho strhla :-D Takže tak.

      Vymazat