neděle 4. ledna 2015

Zúčtování

Roční čtecí projekt skončil. Sečteno a podtrženo 63 přečtených knih.

Nepřečetla jsem devět knížek z různých sérií. Dost možná proto, že sériím se vlastně spíš vyhýbám.
Nepřečetla jsem nic ve francouzštině, navzdory jistým ambicím.
Chybí mi v seznamu knihy s názvem začínajícím na Č, E, F, G, CH, I, J, L, Ř, Š a Ž - například jako Život a názory blahorodého pana Tristrama Shandyho, což je mimochodem kniha, kterou miluju, a kterou jsem přesto nikdy nedočetla do konce. A také jsem nepřečetla žádnou bichli o více než 500 stranách. Hmm, hmm.
.
Letos si dám repete. Bavilo mě to, fakt.

Jdete do toho taky?


7 komentářů:

  1. Klobouk dolů! Já zkusím taky pár, ale 63 nedám :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Ola Péťo, tolik knih rozhodně nepřečtu. Čtu vlastně velmi pomalu od mala. Každopádně se je pokusím evidovat a budu se snažit číst víc. Však už tím jsi mne inspirovala. Děkuji

    OdpovědětVymazat
  3. Však to není soutěž O TO KDO VÍC :-), spíš že se jeden drobet zamyslí a třeba kvůli zadání barvy přečte červenou knížku od autora, kterého by jinak minul. Aspoň teda já to tak vnímám. Čtu rychle a hodně, protože je to moje práce, a tak těch třiašedesát knížek bylo jaksi navíc - mí oblíbení autoři, na které bych si jinak neudělala čas, knížky na doporučení a několik kousků jen tak naslepo, prostě paráda.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem vloni stihla jen 38 kousků, slabota. Bývaly lepší roky.

    OdpovědětVymazat
  5. Mě musí kniha zaujmout, nebudu ji číst jen proto, že je červená:-P takže ano, budu číst desítky knih dál...ale bez výzvy. Tobě držím palce.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to jsem nikdy za rok nepřečetla a asi nepřečtu - možná až budou děti větší. Já tak za rok kdysi byla schopna dát tak 30 knih, ale teď čtu hodně málo - hlavně dětem večer před spaním pohádky - těch jsem přečetla letos docela dost no a maminka pak už nemá sílu číst svoje knížky. Teď jsem ve fázi knížky nebo ruční práce a vyhrávají na celé čáře právě ruční práce. Tak snad až mě obrzí plést nebo háčkovat tak se vrhnu zase na čtení knih, i když letos možná - že bych oprášila dávno přečntené knížky?
    Tereza

    OdpovědětVymazat
  7. Knižní výzva je super nápad. Minulý rok jsem přečetla 60 knih.Každou si teď zapíšu a vyfotím. Škoda, že jsem to nedělala minulých 35 let /strašné číslo/.Čtení je můj nej nej koníček.
    Tak ať nám oči slouží!
    Lenka

    OdpovědětVymazat