středa 30. ledna 2013

Kytky, knížka a klubíčko aneb YARN ALONG 25




Před časem mě na blogu Small Things zaujal nápad propojit pletací klubíčka s příběhy.

Ginny ze Small Things k tomu poznamenává: Two of my favourite things are knitting and reading, and the evidence of this often shows up in my photographs. I love seeing what other people are knitting and reading as well. So, what are you knitting or crocheting right now? What are you reading?
Tak jsem si řekla, proč to nezkusit, a ke klubíčku a knize jsem ještě přidala kytky, když tohle je přece jen zahradní blog. Koneckonců originální YARN ALONG stejně nedokážu pořádně přeložit...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kytky: Hlíza plazivky-popínavky, jejíž jméno jsem zapomněla vzápětí, co ho kamarádka vyslovila. Už to pomalu začíná. Jaro, honem!

Knížka: Michael Třeštík: Slečny z Avignonu. Příjemné a poučné počtení o obrazech, zvlášť pro ignoranty, jako jsem já.

Klubíčko: Klubíčková nadílka dorazila poštou už minulý týden (odtud). Řekla jsem si, že balíček otevřu až po pondělní pololetní poradě, ale nakonec jsem to nevydržela a během vyhlašování volebních výsledků jsem vytáhla strakaté klubíčko a pustila se do práce.

A co v tom balíku přišlo? Samá příze Elian Nicky. Naší Haně se líbil svetřík z  Jane Austen KNITS a také nutně potřebuje deku přes postel u sebe v bytě. A mně se zase zalíbila cena této příze, je mnohem nižší než v kamenné galanterii, kde obvykle nakupuju. Objednala jsem si materiál na granny deku a klubíčko toho strakatého zahraničního merina. Mimochodem - kouše. Ale možná je to jen tím, že se do něj zaplétají ty povolební emoce...




 A tento můj zimní kabát visí nad naším psacím stolem. Zima venku i uvnitř. Jako živá, že?


3 komentáře:

  1. Those yarns look so nice and soft. And your project is looking good. Congratulations!
    Tyto příze vypadají tak příjemné a měkké. A váš projekt vypadá dobře. Blahopřejeme!

    OdpovědětVymazat
  2. lovely yarns and how beautiful your painting is!

    OdpovědětVymazat