úterý 29. září 2015

Uklízení 3

Zachvátila mě v posledních  dnech lenost nedbale převlečená za chřipku.  Takže pauza a teď konečně ty boty.

Kromě černých zimních, které jsem si koupila předloni čistě ze zoufalství, abych nechodila v roztátém sněhu bosa, jsou všechny kožené. Ty černé půjdou, dvě sezony a fakt mají dost. Dvoje sandály vlevo a bílé (ve skutečnosti krémové) botky jsou od Bati. Tímto veřejně prohlašuju, že od Bati jsou poslední  a víckrát si tam další nekoupím, dokud bude Baťa šít na mikroskopické Asiatky s nožkou o velikosti kopýtka podvyživené laňky. Moje číslo se pohybuje někde mezi 40 a 41, Baťovy pánské (!!!) sandály musím mít v čísle 42, ty krémové jsou ostatně také dvaačtyřicítky, neuvěřitelný úlovek z výletu do Zlína před několika lety, no, kde to jsme?

V Drážďanech jsem si opět potvrdila, že na světě existují dámské boty dámského tvaru, kožené, v přiměřených barvách, bez podpatku či s malým podpatkem, to vše za slušnou cenu a ve výběru (i když omezeném) až do čísla 43! A že prej to nejde...

S protříděním u komodity BOTY jsem moc slávy neudělala. Uvidíme, jak to půjde dál.

Vynechala jsem samozřejmě několikery boty na zahradu a domácí pantofle.

7 komentářů:

  1. tak knížku jsem si koupila. všem okolo tvrdím, že je to román.... úklid mi totiž nevěří....

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že ses začetla (035-038). "Na Věrnosti" mám jen ve čtečce, tak až zas půjdeš do knihkupectví...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla bych korigovat, zdárně se mi to začíná vršit, ale fakt jsem nemohla přestat :-) Olsen mě pobavil, V lesích se mi líbilo, Ztracený přístav jsem nějak hůř trávila, pořád jsem si musela připomínat, kdo je detektiv :-) Každopádně moc díky, na slovník jsem velice zdárně zapomněla :-D

      Vymazat
    2. Marco je - podle mě - nejslabší, jenže ty ostatní mám jen jako e-knihy. A máš recht - baví mě. Já už, člověče, dělám korektury takřka výhradně jako charitu: Svobodné fórum jako výraz politického přesvědčení, teď jednu, patrně magisterskou, práci pro bývalou studentku. Ach jo, to jsou konce. Ale co už - mám vyblejskanou karmu :-)

      Vymazat
  3. Je pravda, že domácí pantofle bych taky potřebovala doma trochu probrat. Hlavně ty manželovy. Protože on je takový, že si koupí třeba nové, ale ty staré už nevyhodí a tak se to hromadí vzadu v botníku. Myslím, že asi všichni víme, jak pak takový botník vypadá. ;-) Hlavně se do něj pak nevejdou třeba boty pro děti.

    OdpovědětVymazat