pátek 21. února 2014

Okna

Taková my máme okna.
Že si nedáte ty nový, plastový! Ušetřili byste na energii.
Nedáme.



4 komentáře:

  1. Okna jsou náhodou bezva.No a pokud se jedná o ty paneláky:Taky je máme kousek nad naším domečkem a ne jeden.(A taky bych je strašně ráda odstřelila,kdyby to šlo.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My děláme, že za domem žádné paneláky nejsou - což ostatně nastane, jakmile se na stromech objeví listí. Jen trnu, že se panelákové obyvatelstvo vzchopí, dům zateplí a na fasádu vybere nějako pěknou jasnou barvu. Pak se asi budu muset podívat po pěkné dávce dynamitu :-D

      Vymazat
  2. Peťka, ako vám ja len rozumiem. My sme menili okná v našej bytovke medzi poslednými, bránili sme sa plastovým, tak sme našetrili a dali sme si drevené. Ale my s mužom sme teda dosť nepraktickí, takže nás čaká údržba, ale aj tak by som nekonala inak. Neviem ako u vás, ale ešte viac ma mrzí, že aj tradičné chalupy menia drevené okenice za tie plastové a to teda poriadne rozdýchávam.Pekný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Lidé jsou blázni, plastová okna nejen ke starým domům nepatří, ale mnohdy způsobí spoustu potíží v mikroklimatu budovy, zvlášť když jsou obyčejná levná. My právě teď měníme okna v dceřině bytě (socialismem zdecimovaný secesní dům) a dáváme dřevěné repliky původních, včetně ozdobných drážek. Jsme jediní v domě. Ostatní mají plastová okna, ovšem každý trochu jiné. Bere mě z toho čert :-)

      Vymazat